Brendovi

Uvjeti poslovanja Internet trgovine nera.hr sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (N.N. 79/2007; 125/07; 79/09; 89/09), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu Članka 43. ZZP. Narudžbom proizvoda Kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja.Nera d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave.

Svi proizvodi ponuđeni u našoj Internet trgovini naručuju se odabirom, korištenjem menija Košarica i popunjavanjem elektronskog formulara. Nakon  uredno ispunjenih podataka  dobit ćete obavijest  putem elektronske pošte da je Vaša narudžba zaprimljena s uputama za plaćanje.

Kupac je svaka pravna i fizička osoba čije se sjedište/prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske te koja izvrši narudžbu i plaćanje u Internet trgovini nera.hr. Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Cijene su navedene u kunama bez i sa uključenim PDV-om.
Cijene su istaknute kraj proizvoda ali zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške bit ćete obaviješteni.

Plaćanje je moguće izvršiti:
općom uplatnicom 
virmanom 
putem internet bankarstva doznakom na račun prodavatelja

u prodajnom prostoru prilikom preuzimanja

PRIMATELJ UPLATE:
NERA D.O.O.
Savica ŠANCI 147
41000 Zagreb
HRVATSKA

IBAN:
HR1623400091100193050  PRIVREDNA BANKA ZAGREB

    

Potvrda narudžbe zajedno s ovim Uvjetima poslovanja predstavlja Prethodnu obavijest u smislu Članka 43. ZZP. Potvrdu prethodne obavijesti (Članak 44. ZZP) kupac će primiti zajedno s računom za kupljenu robu.

Naručeni proizvod ćemo Vam isporučiti najkasnije u roku od 7 radnih dana od narudžbe, rok isporuke teče od primitka sredstava na naš račun.
Ukoliko naručenog proizvoda nema na zalihama, obavijestit ćemo Vas telefonski ili mailom i dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje isporuke. Ukoliko naručite nekoliko proizvoda, isporučit ćemo Vam one proizvode koje trenutno imamo na zalihama. Za dostavu unutar RH cijena  je 30kn po pošiljci i ona nije uključena u cijenu proizvoda.

Kupac može, shodno Članku 45. ZZP, otkazati narudžbu ne navodeći za to razlog u roku od sedam (7) dana. Rok otkazivanja narudžbe počinje teći od dana kada je kupac naručio proizvod. Kupac nas pismeno, elektronskom poštom mora obavijestiti o otkazivanju narudžbe.

Proizvodi koje kupac vraća moraju biti nekorišteni, u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećeni i potpuno ispravni. Uz vraćene proizvode, kupac mora priložiti originalni račun s dopisom o količini proizvoda te broj tekućeg/transakcijskog računa na koji će se izvršiti povrat uplaćenih sredstava. Prodavatelj nije dužan primiti pošiljku s otkupninom ili pošiljke koje ne odgovaraju njegovim općim uvjetima poslovanja.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja. Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vaša vrata i Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, time potvrđujete da je roba uredno isporučena.

Za sve artikle vrijedi zakonski propisano jamstvo od 6 mjeseci. Dogodi li se unutar jamstvenog roka da je artikl, primjerice, promijenio svojstva, a što proizlazi iz nepridržavanja propisanih postupaka njege i održavanja, Nera d.o.o. ne odgovara za nastala oštećenja. U protivnom artikl možete vratiti i on će biti zamijenjen za isti ili srodni artikl, a samo u slučaju da nismo u mogućnosti učiniti gore navedeno, za isti će Vam biti vraćen iznos vrijednosti artikla unutar 3 radna dana. U slučaju reklamacije, molimo Vas da nas prije vraćanja robe obavijestite mailom sa objašnjenjem problema.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, članak 8., kupac može svoje pisane prigovore poslati elektronskom poštom na: nera@nera.hr . Na sve primjedbe i prigovore Nera  d.o.o. odgovorit će u roku od maksimalno 15 dana.

Eventualne sporove Prodavatelj i Kupac nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je sud u mjestu sjedišta prodavatelja.


Newsletter